Checka in med ett leende! Vi gör varje dag till en bra dag.

Quality Hotel

Checka in med ett leende på läpparna. Quality Hotel är den levande, färgglada minnesboken. Vi gör allt för att gästerna ska fylla sida efter sida med upplevelser och ögonblick som delas med familj, vänner eller goda kollegor. Hit kommer gästerna till ett dukat bord. Små och stora begivenheter blir alltid lite större hos oss. It’s taken care of!

Quality Hotel är stället där gästerna vill vara och är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Norge, Sverige och Danmark. Alla hotell är ISO 14001-certifierade.

Fortsätt

Quality Hotel erbjuder

Brasserie X

Löjligt gott!

Brasserie X

God och okomplicerad mat, lagad från grunden, det är vår filosofi.

I Brasserie X dukar vi fram välkända rätter i en avslappnad miljö.

Om du kommer ensam eller i sällskap med en större grupp spelar ingen roll. I våra informella lokaler trivs du oavsett.

Leenden, skratt och skoj. Mycket skoj.

Shuffleboard, skattjakt, skidåkning, spa eller badland?

Leenden, skratt och skoj. Mycket skoj.

Fjälltur eller skidtur. Gå en runda på golfbanan eller cykla i terräng. Spa eller badland. Shuffleboard eller fussball. Möte eller dop. Bröllop eller konferens.

Vi har allt du behöver, oavsett årstid, anledning och tid på dygnet. Kombinera kickoffen eller konferensen med teambuilding eller ta med familjen på weekendtur. Upplevelser följer alltid med på köpet.

Kom som kollega, åk som kompis!

Conference & events

Kom som kollega, åk som kompis!

Alla möten hos oss innehåller mjukglass och en bägare fylld med popcorn. Du ger dina önskemål för agendan, och vi sätter ramarna för konferensen eller ditt event, oavsett hur litet eller stort det är; Vi har både mötesrum och hjärterum. Hur roligt vill du att protokollet från ditt möte ska bli?

Quality Hotel Tilbyr

Eat smart. Meet smart.

Seasons

Eat smart. Meet smart.

En lunch ska vara en härlig paus och ge krafter för att arbeta vidare. Därför tycker vi det är viktigt att du äter fräscht, grönt och inte minst, gott hos oss. Vi brinner för råvaror och är särskilt svaga för närproducerade, ekologiska råvaror. Ha era möten hos oss! Välkommen!

Nyheter

Awards

Quality Hotel Grand Borås

#20 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
Awards

Quality Hotel Sundsvall

#12 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
Awards

Quality Hotel Friends

#3 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
Awards

Quality Hotel View, Malmö

# 8 Best Hotel, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

# 18  Best Service, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer

Quality Hotel Barents

Under 2019 öppnar Quality Hotel Barents i hjärtat av Haparanda. Med hela 20 våningar blir hotellet stadens högsta byggnad och ett blickfång för såväl lokalbefolkning som besökare. Hotellet får 208 rum, restaurang, konferenskapacitet för 500 personer och ett spa på 2200 kvadratmeter fördelat på tre våningar.  

Quality Hotel The Mill

Lokalerna på Quality Hotel Konserthuset byggs om och får nytt liv som Quality Hotel The Mill. Hotellet får 225 rum fördelat på 13 våningar, restaurang och lobbybar och öppnar igen 2019.

Quality Hotel River Station

Hotellet ingår i ett storstilat statsutvecklingsprojekt på Strømsø i Drammen. Hotellet får 230 rum och stadens största konferenskapacitet med plats för 500 personer. Quality Hotel River Station öppnar under 2019. Utöver det nya hotellet, kommer det nya kvarteret vid Drammen station omfatta cykelgata, kontorslokaler, butiker och kaféer.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Under 2018 växer Quality Airport Hotel Gardermoen från 326 till 455 rum. Dessutom byggs hotellet ut med sammanlagt 7000 ny m2, ny lobby, nytt gemenskapssutrymme, kök och restaurang.

Nya hotelldirektörer

Nya hotelldirektörer för Qualitys hotell i Stockholm

Tre av Qualitys hotell i Stockholm får nya hotelldirektörer. De aktuella hotellen är Quality Hotel Globe, Quality Hotel Arlanda och Quality Hotel Nacka.