It’s taken care of!

Quality Hotel

Förväntningar och livsglädje. Checka in med ett leende på Quality Hotel, varva ner och njut av en varm och härlig atmosfär. Vi lovar god mat, vänlig service och roliga upplevelser, så att du kan fokusera på vad som är viktigast: att skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med nära kollegor, vänner och familj. Små och stora tillfällen är alltid lite större hos oss. It’s taken care of!

Quality Hotel är en av Nordens största hotellkedjor och en del av Nordic Choice Hotels. Alla 60 hotell i Norge, Sverige och Danmark arbetar enligt de högsta etiska och miljömässiga standarderna

Fortsätt

Quality Hotel erbjuder

Brasserie X

Löjligt gott!

Brasserie X

God och okomplicerad mat, lagad från grunden, det är vår filosofi.

I Brasserie X dukar vi fram välkända rätter i en avslappnad miljö.

Om du kommer ensam eller i sällskap med en större grupp spelar ingen roll. I våra informella lokaler trivs du oavsett.

Leenden, skratt och skoj. Mycket skoj.

Shuffleboard, skattjakt, skidåkning, spa eller badland?

Leenden, skratt och skoj. Mycket skoj.

Fjälltur eller skidtur. Gå en runda på golfbanan eller cykla i terräng. Spa eller badland. Shuffleboard eller fussball. Möte eller födelsedagsfirande. Bröllop eller konferens. Vi har allt du behöver, oavsett årstid, anledning och tid på dygnet. Kombinera kickoffen eller konferensen med teambuilding eller ta med familjen på weekend. Upplevelser följer alltid med på köpet.

Kom som kollega, åk som kompis!

Conference & events

Kom som kollega, åk som kompis!

Alla möten hos oss innehåller mjukglass och en bägare fylld med popcorn. Du ger dina önskemål för agendan, och vi sätter ramarna för konferensen eller ditt event, oavsett hur litet eller stort det är; vi har både mötesrum och hjärterum. Hur roligt vill du att protokollet från ditt möte ska bli?

Quality Hotel erbjuder

Eat smart. Meet smart.

Seasons

Eat smart. Meet smart.

En lunch ska vara en härlig paus och ge krafter för att arbeta vidare. Därför tycker vi det är viktigt att du äter fräscht, grönt och inte minst, gott hos oss. Vi brinner för råvaror och är särskilt svaga för närproducerade, ekologiska råvaror. Ät dem hos oss! Välkommen!

Nyheter

NYA PROSJEKT

Quality Hotel Entry

Augusti: Quality Hotel Mastemyr renoverades och bytte namn till Quality Hotel Entry - inkörsporten till Oslo (8:e mars) och visade upp sitt nya färgrika “jag” till 200 inbjudna gäster den 31:a augusti.

Läs mer

“BEST EVER” resultat i Quality Hotel

I den senaste undersökningen av medarbetarnas tillfredsställelse inom Quality Hotel visar kedjan en ökning på 11,8 poäng på eNPS-skalan. Hotellkedjan ligger nu på 48,7 poäng vilket är en ökning på 8,6% på ett år. Dessutom hamnar Quality Hotel med högst Loyalty Index på över 60% - bäst bland alla inom Nordic Choice Hotels.

NYA PROSJEKT

Quality Hotel Ekoxen

Juni:Quality Hotel Ekoxen stod klart våren 2017 efter en lång renovering. I juni 2017 återinvigdes hotellet med dunder och brak, där Petter A. Stordalen öppnade festen med att göra entré på en gräsklippare ( i samarbete med Trädgårdsföreningen). Artister som Magnus Carlsson med flera såg till att kvällen blev en succé.

Läs mer
NYA PROSJEKT

Quality Hotel Grand Kristianstad

Hösten: Ett helt nytt Quality Hotel Grand Kristianstad öppnade dörrarna igen efter en omfattande totalrenovering.

NYA PROSJEKT

Quality Hotel Winn, Haninge

6:e februari: Quality Hotel Winn, Haninge - Sveriges mest tillgängliga hotell - öppnar i ny kostym efter ett helt år med stängda dörrar.

Läs mer
Awards

Quality Hotel Grand Borås

#20 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
Awards

Quality Hotel Sundsvall

#12 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
Awards

Quality Hotel Friends

#3 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
NYA PROSJEKT

Quality Hotel Friends

April: Quality Hotel Friends: Från 399 till 658 rum. Utbyggnaden startade 1:a april 2017 och allt står färdigt i maj 2019.

Läs mer
Awards

Quality Hotel View, Malmö

# 8 Best Hotel, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

# 18  Best Service, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
NYA PROSJEKT

Quality Airport Hotel Gardermoen

Februari: Quality Airport Hotel Gardermoen har sedan februari begränsat sin kapacitet . Bygger ut från 326 till 455 rum och är redo för nyöppning 1:a juni 2018.

Nya hotelldirektörer

Nya hotelldirektörer för Qualitys hotell i Stockholm

Tre av Qualitys hotell i Stockholm får nya hotelldirektörer. De aktuella hotellen är Quality Hotel Globe, Quality Hotel Arlanda och Quality Hotel Nacka.