EASY on the wallet, EASY access, EASY on the planet, EASY to enjoy.

Comfort Hotel

Comfort Hotel® ger dig det du behöver, men skippar det onödiga. Vi har för exempel inte room service eller minibar på rummen, men vi har en Barceptio* i lobbyn. Där kan du hänga, jobba, socialisera, beställa nåt att käka eller ta en drink innan du ska ut på äventyr. På våra hotell bor du mitt i stan med urban design, digitala lösningar och minimal miljöpåverkan. Allt till en rimlig peng, så att du kan spendera pengar på annat.

Fortsätt

Comfort Hotel erbjuder

LAZY SUNDAYS

Utcheckning fram till kl 18. Frukost till kl 12.

LAZY SUNDAYS

Men stan som lekplats kan det vara skönt med en lat söndagsmorgon. Res hem utvilad och med nya upplevelser i bagaget.

VALUE & LOCATION

Där det händer

VALUE & LOCATION

Staden är vår specialitet och vår allra bästa kompis. Funderar du över var du hittar stans bästa bar, godaste mat eller behöver du tips över vad du inte får missa? Fråga oss. Det bästa vi vet är att snacka om våra favoritstäder. Hos oss får du centralt läge till ett förnuftigt pris - så att du kan lägga dina pengar på annat än att bara bo.

SELF CHECK-IN/OUT

Supereffektiv in- och utcheckning

SELF CHECK-IN/OUT

Det ska vara enkelt att bo hos oss. Har du bråttom? Ingen stress! I våra automater kan du själv checka in, betala och checka ut på egen hand - om du önskar.

Comfort Hotel erbjuder

BARCEPTION

Bar + Reception = Barception

BARCEPTION

En kombination av bar, reception, incheckning och deli. Det perfekta stället för att möta folk, höra på soft musik, hitta nåt att äta eller ta en drink innan du ska ut på stan.

DIGITAL SOLUTIONS

Du väljer underhållningen.

DIGITAL SOLUTIONS

Kanske är digtalTVboxen inte programmerad helt för dig? Vi ger dig valfrihet, precis som hemma. På våra hotell vill vi att du ska kunna streama favoritserien, youtubekanalen eller programmet direkt från Mac’en eller telefonen.

CO-CULTURE

Vi jobbar inte enbart med hotell. Vi jobbar med människor. Gäster och vår crew. Därför är det viktigt för oss att ta hand om alla. Vi är inte ett fullservice hotell - men vi ger fantastisk service.

Nyheter

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Umeå City

Sommaren 2018 slår dörrarna upp till ytterligare ett Comfort Hotel i Umeå. Hotellet med 131 rum ligger på Storgatan mitt i city,

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Union Brygge

#16 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Runway

#13 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor 

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Oslo

#6 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Xpress, Tromsø

#4 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Nouveau, Helsingborg

#9 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Malmö

# 6 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Eskilstuna

# 5 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
NYA PROJEKT

Comfort Hotel Copenhagen Airport

619 rum i direkt anknytning till en 3000 m2 stor, nybyggd konferensanläggning och flygplatsterminalen. Hotellet öppnar under 2020.

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Porsgrunn

Beläget vid centralstationen blir Comfort Hotel Porsgrunn ett fräscht tillskott till staden med 134 rum och 5 mötesrum, fördelat på 8 våningar. Hotellet öppnar i mars 2019.

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Västerås

Den 28 februari 2018 öppnade Comfort Hotel Västerås, mitt vid centralstationen. Hotellet har 149 rum, är ett riktigt flaggskepp för kedjan och är det första Comfort Hotellet som får ett XXL-rum med 8 sängar.

NYA PROSJEKT

Comfort Hotel Kista

Hösten 2018 öppnar Comfort Hotel Kista med 194 hotellrum, Barception med lounge och gym. Hotellet blir Nordic Choice Hotels första hotell i Kista med oöverträffat läge, endast ett stenkast från Kistagallerian.

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Arlanda Airport

Q1 2020 öppnar Comfort Hotel på Arlanda Airport. Hotellet får 503 rum och kommer ligga vid SkyCity, med direkt tillgång till butiker, restauranger och flygavgångar ut i världen.

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Bergen Airport

Tisdagen den 28:e februari öppnades dörrarna till Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet är en del av den första fasen i utbyggnaden av Bergen Business park, som är under utveckling vid den nya terminalen och Bybanens ändstation på Flesland. 304 rum, endast 2 minuter från den nya terminalen.