EASY on the wallet, EASY access, EASY on the planet, EASY to enjoy

Comfort Hotel

Comfort Hotel ger dig det nödvändigaste och hoppar över resten. Våra hotell ger dig ett centralt läge mitt i stan, valfri servicenivå, urban design, digitala lösningar och minimal miljöpåverkan. Utvilad kropp och hög energi, till ett bra pris. Stay easy!

Fortsätt

Comfort Hotel erbjuder

LAZY SUNDAYS

Frukost till 12.00 och utcheckning fram till 18.00

LAZY SUNDAYS

Frukost till kl 12. Utcheckning till kl 18

Med staden som lekplats kan det vara helt rätt med en sen söndagsmorgon. Kom hem utvilad och med nya erfarenheter i bagaget.

STADEN SOM LEKPLATS

Där det händer

STADEN SOM LEKPLATS

Med supercentralt läge, är vi stolta över att kunna visa dig i rätt riktning för att se det genuina i staden, sådant som du kanske inte hittar i turistguiden. Våra anställda delar gärna med sig av sina favoriter om du frågar.

XPRESS OR NO STRESS

Supereffektiv in- och utcheckning

XPRESS OR NO STRESS

Har du bråttom? Lugn, vi hjälper dig. Alla våra hotell har express in- och utcheckning och frukost “to go”. Har du lite mer tid? Det är bara trevligt! Våra hotell har sen utcheckning på söndagar och en avslappnad lobby där du kan hänga.

Comfort Hotel tilbyr

BARCEPTION

Bar + reception = <3

BARCEPTION

Ett ställe där du checkar in, men här kan du även fylla på ditt Comfort-kylskåp med miljövänliga godsaker och drycker. Barceptionen är vårt sociala nav! Det är här vi träffas, pratar och kopplar av på Afterwork och umgås med dig över en kopp kaffe.

STREAMING

Du väljer underhållningen själv

STREAMING

Kanske är Idol inte programmet för dig? Vi ger dig valfrihet, precis som hemma. På våra hotell kan du streama din favoritserie, Youtube-kanal eller program direkt från din dator, telefon eller surfplatta

LAUNDRETTE

Ren på resan

LAUNDRETTE

Smutsiga kläder efter resan? Vi erbjuder tvättstuga på hotellet som gästerna kan disponera. Självklart kan du även stryka kläderna där

Nyheter

PRISER

Comfort Hotel Union Brygge

#16 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Runway

#13 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor 

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Oslo

#6 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Xpress, Tromsø

#4 Best Bargain Hotel in Norway, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Nouveau, Helsingborg

#9 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Malmö

# 6 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
PRISER

Comfort Hotel Eskilstuna

# 5 Best Bargain Hotel in Sweden, Travelers’ Choice 2017 by Tripadvisor

Läs mer
NYA PROJEKT

Comfort Hotel Copenhagen Airport

500 rum i direkt anknytning till en 3000 m2 stor, nybyggd konferensanläggning och flygplatsterminalen. Hotellet öppnar under 2020.

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Porsgrunn

Beläget vid centralstationen blir Comfort Hotel Porsgrunn ett fräscht tillskott till staden med 134 rum och 5 mötesrum, fördelat på 8 våningar. Hotellet öppnar under 2018.

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Västerås

Comfort Hotel Västerås, öppnar i hjärtat av stan, i en modern byggnad vid centralstationen. Hotellet får 150 rum och restaurang, och öppnar i oktober.

NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Kista

Høsten 2017 åpner Comfort Hotel Kista med 194 hotellrom, restaurant med lounge og gym. Hotellet blir Nordic Choice Hotels’ første hotell i Kista med uovertruffen beliggenhet kun et steinkast fra Kistagallerian

NYA PROJEKT

Comfort Hotel Arlanda Airport

Sommaren 2019 öppnar Comfort Hotel på Arlanda Airport. Hotellet får 463 rum och kommer ligga vid SkyCity, med direkt tillgång till butiker, restauranger och flygavgångar ut i världen. 

NYE PROSJEKTER

Comfort Hotel Bergen Airport

Tirsdag 28. februar åpnet dørene til Comfort Hotel Bergen Airport. Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland. 304 rom, kun 2 minutter fra den nye terminalen